Mex + 1717 SCC

پنل مقاوم ساز دیجیتال برای اشعه ایکس ثابت

  • تشخیص نوردهی خودکار
  • منطقه تصویر , بزرگترین تصویر از 43*43 سانتی متر اجازه می دهد که چندین عضو بدن در یک عکس آزموده شود .
  • مقاوم سازی , به روز رسانی آسان به DR بدون هیچگونه تغییرات مرسوم در سیستم اشعه ایکس
  • سیستم تشخیص نوردهی خودکار , بدون کار رابط , استفاده با هر اشعه ایکس امکان پذیر است
  • بسیار تخت ,(5/15 میلی متر) آشکارساز DR با همان اندازه نوار کاست فیلم یا تصویر CR
  • بالاترین وضوح تصویر با کاهش دوز تابش
  • دریافت سریع تصویر و وزن بسیار کم

عملکرد دستگاه CR  : در این دستگاه از اشعه ایکس استفاده می شود که از یک منبع به کاست مخصوص تابانده می شود . این کاست دارای صفحات فسفری است که اندازه های مختلفی داشته و چندین بار قابل استفاده می باشند . پس از حدود 300 تا 600 بار استفاده، لازم است صفحات تعویض شوند . به همین دلیل روش CR هزینه بسیار کمی نسبت به سایر روش های تصویربرداری سنتی و فیلم دارد . این صفحات فسفری دارای لایه محافظ در برابر ضربه و لایه منعکس کننده بوده و حساس به نور نیز می باشند.

عملکرد این دستگاه به این صورت است که ابتدا اشعه ایکس به کاست تابیده می شود. نقاط مختلف صفحه فسفری متناسب با انرژی فوتون های جذب شده انرژی دریافت می کنند . سپس به منظور جدا کردن صفحه فسفری ، کاست وارد یک پردازشگر در دستگاه می شود . به این صفحه لیزر تابانده می شود که موجب انتشار نور می گردد . در واقع لیزر به تک تک نقاط صفحه می تابد و باعث می شود انرژی جذب شده ذرات به صورت نور ساطع شود و توسط یک لامپ مخصوص دریافت شده و سیگنال از آنالوگ به دیجیتال تبدیل شود. تصاویر پس از ثبت شدن بر روی کاست با سرعت بالا توسط دستگاه خوانده و تحلیل شده و در کامپیوتر دستگاه نشان داده می شوند. لازم به ذکر است که تمامی روند گفته شده در کمتر از یک دقیقه انجام می شود . در صورت نیاز می توان دستگاه را به پرینتر وصل کرد تا تصاویر چاپ شوند . در آخرین مرحله نور فرابنفش به صفحه فسفری تابانده می شود تا تصاویر باقی مانده بر روی آن را پاک کند . به این ترتیب صفحه مجددا قابل استفاده می شود .

دستگاه CR یا Computed Radiography  در گروه سیستم های رادیوگرافی دیجیتال غیر مستقیم قرار دارد و یکی از روش های کم هزینه در زمینه تصویربرداری پزشکی است که کیفیت مناسبی نیز دارد . البته اصول تصویربرداری در این دستگاه به صورت آنالوگ است و تصاویر آن در کارتخوان تبدیل به دیجیتال می شوند. این روش آسان ترین راه برای تبدیل تصاویر آنالوگ به نیمه دیجیتال با هزینه کم است و به همین دلیل محبوب می باشد.

در رادیوگرافی CR از منبع اشعه ایکس استفاده می شود که اشعه ایکس را به یک کاست مخصوص می تاباند. این کاست از صفحات فسفری ساخته شده که در اندازه های مختلف ساخته می شوند و قابل استفاده مجدد هستند . به همین دلیل این روش هزینه چندانی ندارد . صفحات فسفری با لایه های محافظ در برابر ضربه پوشیده شده اند و فسفر آن ها نیز حساس به نور است . بر روی صفحات، لایه منعکس کننده وجود دارد. مزیت دیگر این روش تصویربرداری کیفیت خوب تصاویر آن نسبت به سایر روش ها است . در واقع این روش ایجاد شده است تا تصاویر آنالوگ به دیجیتال تبدیل شوند و شرکت نگین همای رحمت ایرانیان دیتکتورهای CR و DR  را جهت خدمت رسانی بهتر به مراکز دامپزشکی و انجام تصویربرداری راحت تر از دام ارایه می نماید .

دیگر محصولات